FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Over ons

U zoekt voor uw projecten een betrouwbare partner. Innovatief, inventief, to-the-point, snel én kwalitatief het beste van het beste!

Al 15 jaar voor de oprichting van System Floor Technics in 1985 was oprichter Fred Bulten actief in de montage van systeemwanden en -vloeren. De 2e generatie, grootgebracht tussen vloerpanelen, groeide met succes en plezier door in het familiebedrijf. Hiermee is System Floor Technics Nederlands meest ervaren producent én leverancier van verhoogde demontabele systeemvloeren.
System Floor Technics heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het op eigen locatie engineeren en produceren van systeemvloeren.

Als familiebedrijf, waarvoor medewerkers zich met “hart voor de zaak” inzetten, zet System Floor Technics nét dat stapje meer.
Wij denken met u mee in calculatie- en projectfase, dragen oplossingen aan waar anderen problemen zien en bij ons geldt te allen tijde: afspraak = afspraak!

System Floor Technics heeft zowel nationaal als internationaal afnemers in offshore business (platforms en schepen), industriële bedrijven, datacenters (televisie, telecom, internet) ziekenhuizen, banken en diverse utilitaire projecten van server- tot traforuimte. Hierbij bevinden zowel afnemers als montagelocaties zich over de hele wereld.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor u van groot belang. System Floor Technics conformeert zich aan ISO 9001 en is VCA gecertificeerd. Iedere klus, vereist of niet, wordt voorafgegaan door een LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) voor een veilig en efficiënt verloop. Tevens zijn wij in staat project-specifieke Taak Risico Analyses en VGM-plannen aan te leveren.

U verzekert zich van een betrouwbare partner door met ons samen te werken!