FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Computervloer

Op zoek naar een computervloer? Dan bent u bij System Floor Technics aan het juiste adres!

Vraag nu een offerte aan

De computervloer is onmisbaar geworden in een computerruimte, maar ook in tal van andere ruimtes, zoals:

De computervloer kan verschillende doeleinden hebben.
Een computervloer is van oorsprong bedoeld geweest om kabels en leidingen aan het zicht te onttrekken en een gemakkelijk beloopbaar oppervlak te behouden. Deze eigenschappen hebben conventionele computervloeren als SFT systeem SB1973 nog altijd.

M16_M20_stutten_SB1973

 Vloervijzels M16 & M20 (systeem SB1973)

De computervloer verbeterd en uitgebreid

System Floor Technics heeft met SFT systeem BW792 echter nog een aantal belangrijke eigenschappen aan de computervloer toegevoegd. Hierdoor is niet alleen het toepassingsgebied vergroot, ook het gebruiksgemak is ook veel beter van deze “computervloer 2.0”:

  • Niet de installatie is afhankelijk van de locatie van de vloervijzels, maar de locatie van de vloervijzels is afhankelijk van de installatie.
  • Volledig integreerbare frames zorgen voor een perfecte opstelling van equipment. Doordat systeem BW792 de volledige sokkelmaat vrij laat t.b.v. een vrije invoer van bekabeling en leidingwerk, kan de installateur gemakkelijk monteren en overige werkzaamheden uitvoeren.
  • Door het plenum (ruimte onder het oppervlak van de computervloer) voor het koelen van equipment te gebruiken, wordt efficiënt gekoeld. Doordat de koeling alleen op plaatsen komt waar deze wenselijk is, namelijk in equipment en onder het verhoogde vloeroppervlak, wordt niet nodeloos de overige lucht in de ruimte gekoeld. 
  • Voor de juiste circulatie/luchtstroming is het mogelijk in uw computervloer ventilatieroosters toe te passen met een doorlatendheid van 6-80%. Deze panelen zijn zelfs uit te rusten met “actieve” ventilatoren en/of doorlaatregeling. Klik hier voor meer informatie.
  • Zeer zwaar belastbaar: raster 600×600 mm op een bouwhoogte van 900 mm tot 48 kN/m² en op aanvraag zelf tot (veel) hogere belastbaarheid te engineeren!
  • Vloer is gemakkelijk door ons aan te passen wanneer uw equipment uitgebreid dient te worden.
  • Eenvoudig op te nemen in het aardpotentiaal van uw installatie, slechts 2 aardingspunten per 50m² noodzakelijk!
  • Tijdens de bouwperiode uit te rusten met een tijdelijke afdekking.
  • Allerlei mogelijke opties maken het gebruik van uw vloer veiliger, gemakkelijker én efficienter: schop- of veegranden, trappen, hellingbanen, leuningen, kabelladderondersteuning, reservevelden… etcetera!

Onderconstructie BW792 Frames_koker_80x40x3_1_BW792met geïntegreerde frames t.b.v. equipment.

Verdere info over de computervloer

Bekijkt u eens ons assortiment aan computervloeren, onze diverse mogelijkheden op het gebied van vloerpanelen of ventilatiepanelen, de afwerking hiervan en de diverse opties en accessoires t.b.v. computervloeren.
Indien u vragen heeft, dan horen wij dat graag!