FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Uitbreiding frames t.b.v. equipment

Een reeds bestaande ruimte voorzien van installatievloer BW792 kan eenvoudig aangepast worden voor uitbreiding of wijziging van equipment. Op onderstaande foto is te zien hoe een bestaande vloer voorzien is van frames voor uitbreidingen. 

Wanneer wij frames in onze verhoogde vloer bouwen, wordt het ondersteuningsraster van de verhoogde vloer hier volledig op aangepast. Dit betekent dat de volledige sokkelmaat van het equipment vrij is voor de invoer van bekabeling en/of koellucht. Door de toepassing van frames blijven alle vloerpanelen, ook voor het equipment, vrij uitneembaar en belastbaar volgens opgave.

Onderstaande frames zijn (tijdelijk) uitgevoerd met zogenaamde “reservepanelen”. Hierdoor is er geen valgevaar tijdens de bouwfase. Wanneer het equipment op het daarvoor bedoelde frame wordt geplaatst kan eenvoudigweg het vloerpaneel en de tijdelijke ondersteuning verwijderd worden.

CIMG2435