FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Technische ruimtes AVR Rozenburg

De AVR-locatie te Rozenburg is één van de grootste afval- en energiecentrales in Europa. Het verwerkt zowel huishoudelijk afval als bedrijfsafval en zet dit om in waardevolle producten zoals stoom, warmte en elektriciteit.

System Floor Technics heeft verschillende technische ruimtes bij AVR Rozenburg voorzien van verhoogde vloeren BW792. Hierbij hebben we egalisatieframes toegepast zodat de sokkelmaat van de kast volledig vrij is t.b.v. de invoer van bekabeling. Doordat gebruik wordt gemaakt van frames, kunnen de vloerpanelen overal vrij uitgenomen worden en is het plenum gemakkelijk toegankelijk voor werkzaamheden onder de vloer.

Door tijdens de bouwfase gebruik te maken van een tijdelijke afdekking uit OSB2 platen, is er geen risico op het beschadigen van definitieve vloerpanelen. De OSB platen zijn licht, gemakkelijk uit te nemen en geschikt voor loopbelasting. Door op de OSB platen een rij-plaat te leggen, kunnen kasten gemakkelijk naar de frames getransporteerd worden.

20160330_132436

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Croon Elektrotechniek BV