FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Renovatie en capaciteitsuitbreiding rwzi Beemster

Voor de renovatie en capaciteitsuitbreiding van rwzi Beemster wordt ook nieuwbouw gerealiseerd. Hierdoor is in de ontwerpfase al rekening gehouden met het verdiept aanleggen van ruimtes. Met het toepassen van de verhoogde vloer wordt het vloerniveau ten opzichte van de dorpel geëgaliseerd. 

Met een bouwhoogte van 1.500 mm is er bij dit project veel ruimte voor installatie onder de vloer voorhanden. Ook hebben wij in de vloer een extra (ondersteunde) koker opgenomen waarop later een (metalstud-)wand geplaatst zal worden. Op deze wijze loopt de wand niet door onder de vloer zodat hier installatie door kan lopen. Doordat de wand niet rechtstreeks op de vloerpanelen is geplaatst, kunnen nadien de aangrenzende vloerpanelen nog altijd vrij uitgenomen worden.

CIMG2651

Koker t.b.v. wand

CIMG2658

Vloer afgedekt met stucloper

CIMG2649

frames met kabelladders

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Moekotte Enschede BV.