FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

"Plakvloer" vervangen voor BW792

DSM verkiest flexibiliteit en veiligheid systeem BW792 boven conventionele computervloer in ruimtes waar vaker werkzaamheden onder de computervloer (het plenum) plaats vinden. Niet alleen de veiligheid van personen is hierbij een belangrijke overweging, ook de continuïteit van processen en hoge belastbaarheid van de constructie is doorslaggevend. 

CIMG2511

In opdracht van Sitech Manufacturing Services hebben wij de vloeren vervangen en frames op maat gemonteerd voor al het equipment dat op de vloer opgesteld staat. Dit garandeert optimale bereikbaarheid vanuit het plenum naar het equipment en is nadien altijd aan te passen aan een veranderende installatie. Meer weten? 

Wij staan u graag te woord of stuur ons een e-mail!

DSM_MasterLogo_FullColor