FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Nieuwe schakelruimte DSM Geleen

Niet alleen bestaande computervloeren worden vervangen door systeem BW792, ook bij nieuwbouw situaties verdient dit systeem de voorkeur. 

In de nieuwbouw worden ruimtes geoptimaliseerd voor de toepassing. Maar omdat de technologie op het gebied van ICT, meet- en regeleenheden, datacenters en control rooms met rasse schreden verbetert en verandert, dient er ook rekening gehouden te worden met de toekomst. 

Een immer voortdurende trend in de automatisering is dat componenten compacter worden. Resultaat is dat ruimte efficiënter ingericht kan worden en er bijvoorbeeld efficiënter gebruik kan worden gemaakt van HVAC. Bijkomende eigenschap is dat het relatieve gewicht van installaties (vaak) stijgt. Hierdoor dient de vloer berekend te zijn op een grotere draagkracht per vierkante meter en/of dient een hogere puntlast te kunnen verdragen. Conventionele computervloeren zitten hier al snel aan hun maximum (1.500 kg/m² bij BH 500 mm). Ons systeem BW792 kan in standaard-raster 1.200×600 mm lasten aan tot 3.030 kg/m² bij BH 500 mm verdragen. Dit is ruim het dubbele!

DSM koos voor hun nieuwe schakelruimte dan ook weer voor System Floor Technics. Via SPIE Industry mochten wij als deze schakelruimte inrichten met een systeemvloer BW792 met geïntegreerde frames op een bouwhoogte van 1.000 mm.

DSM_MasterLogo_FullColor