FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Luchtverkeerstoren Bonaire voorzien van installatievloer BW792

Op het internationale vliegveld van Bonaire realiseert Van Boekel Zeeland BV een nieuwe luchtverkeerstoren. De verkeerstoren wordt gebouwd omdat de huidige toren niet meer voldoet aan de veiligheids- en internationale luchtvaarteisen. 

System Floor Technics heeft in nauwe samenwerking met Van Boekel de verhoogde vloer in de ronde verkeerstoren gerealiseerd. Het bijzondere van deze vloer is dat hij uit 2 verschillende niveau’s (bouwhoogten) bestaat. Het binnenste deel is hoger dan de buitenste ring, om het zicht te vergroten. De verhoging in de vloer biedt ruimte aan klimaatbeheersing in de ruimte alsmede de omvangrijke elektrische installatie van de verkeerstoren.

Verkeerstoren Bonaire1