FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de markt biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

GustoMSC vaart behouden koers met demontabele verhoogde vloer BW792

Demontabele verhoogde vloer Systeem BW792 is niet alleen thuis in machinekamers, stuurhuizen of technische ruimtes van schepen, ook voor kantoortoepassingen is het uitstekend geschikt.

Maritiem consultancy bureau GustoMSC is gespecialiseerd in ontwerp en engineering van allerhande technische toepassingen in de offshore sector. Vaak worden in offshore projecten als platforms en (grote) schepen de verhoogde vloeren van het type BW792 toegepast.
Bij het bijzondere ontwerp van het kantoor wat gerealiseerd wordt in de voormalige timmer-scheepswerf van Wilton-Feijenoord te Schiedam heeft men alle installatie (klimaatbehandeling, waterleidingen en elektra- en databekabeling) onder het vloeroppervlak verwerkt.

Om de omvangrijke installatie de ruimte te bieden, is een vrije ruimte van 60 cm onder de verhoogde vloer benodigd. Om de grote kanalen en de bochten in het kanaalwerk van > 120 cm te overbruggen en een hoge belastbaarheid te garanderen, kan er in deze situatie geen conventionele computervloer toegepast worden. Door systeem BW792 toe te passen, blijft de installatie altijd eenvoudig toegankelijk voor onderhoud aan de onderliggende installatie. Bovendien zorgt de rigide constructie ervoor dat lopen over deze verhoogde vloer voelt en klinkt als een lopen over een bouwkundige vloer!

Ter plaatse van “natte” ruimtes als toiletten zijn calciumsulfiet panelen met veer/groef verbinding verlijmd, hierop zijn door de aannemer tegels verlijmd. Zo zijn deze ruimtes geschikt gemaakt voor vochtige reiniging.
De toegepaste vloerpanelen op het overgrote deel van het vloeroppervlak zijn SFT Type 1 vloerpanelen, waarop later door derden tapijttegels aangebracht worden. Op deze manier kunnen te allen tijde vloerpanelen uitgenomen worden.

GustoMSC_BW792

Exterieur pand GustoMSC vóór renovatie

DSC_0332

Het raster van de eerste fase onderconstructie BW792 in opbouw

DSC_0372

Het raster van de eerste fase onderconstructie BW792 gereed voor montage vloerpanelen

DSC_0385

Iedere ruimte heeft een afzonderlijke vloer i.v.m. o.a. onderliggende installatie

DSC_0383

Flexibele rasterindeling: een primaire eigenschap van BW792

DSC_0382

De onderconstructie BW792 biedt de mogelijkheid tijdens de bouw transport over de vloer uit te voeren

DSC_0374

Gedraaid raster BW792 t.b.v. onderliggende installatie

DSC_0469

Alle installatie feilloos en flexibel onder de verhoogde demontabele vloer weggewerkt