FLEXIBELE OPSTELLING

Slimme toepassing van C-profielen maakt systeemvloer BW792 flexibel inzetbaar en gemakkelijk aan te passen: praktisch ieder obstakel is te overwinnen!

HOGE BELASTBAARHEID

De hoogst belastbare verhoogde vloer op de marktĀ biedt zelfs mogelijkheid tot het opstellen van transformatoren of ander extreem zwaar equipment van > 5.000 kg!

BOUWHOOGTEN 175 – 2.200 MM

Verhoogde demontabele systeemvloer BW792 behoudt grote flexibiliteit tot op bouwhoogten van wel 2.200 mm. Kabelladderondersteuning kan hierbij op verschillende niveaus toegepast worden t.b.v. equipment/installatie.

Goed doel 2014: Stichting Franniez

Als onderdeel van ons MVO-beleid is System Floor Technics heel bewust bezig met het scheiden van afval. Hierdoor is afval minimaal belastend voor het milieu en gemakkelijker te recyclen. In het geval van ijzer en andere metaalwaren brengt dit zelfs geld op! Jaarlijks worden deze opbrengsten grotendeels geschonken aan een goed doel.
Dit jaar is gekozen voor “Stichting Franniez”.

De stichting Franniez streeft naar een spaarsysteem voor alle chronisch zieke kinderen in heel Nederland, waaruit deze kinderen troost en moed putten.
Franniez ondersteunen de kinderen bij het verwerken van hun ervaringen en helpt ze bij het delen van hun verhaal. Dit doen zij liever vandaag dan morgen, daarom wordt er door een team van vrijwilligers hard gewerkt om binnenkort de eerste Franniez-spiraal (spaarsysteem) te kunnen uitreiken.
Meer info vindt u op www.franniez.nl.

FRANNIEZ-LOGO-HD